Sivut eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla ilman JavaScriptiä. Suosittelemme kävijöitä kytkemään JavaScriptin päälle ja päivittämään selaimen.

Ostajalle

Myytävät kohteemme


Tutustu myytäviin kohteisiimme alla olevista linkeistä:

Etsimmekö asunnon puolestasi?

Tiesitkö, että on mahdollista tehdä ostotoimeksianto, jolloin etsimme asunnon puolestasi? Pääset tutustumaan kohteisiin, jotka eivät ole edes myytävänä.

Kun teet kanssamme ostotoimeksiannon, etsimme asunnon puolestasi.

Mikä on ostotoimeksianto?

Kun teet kanssamme ostotoimeksiannon, etsimme asunnon puolestasi. Pääset tutustumaan asuntoihin, jotka eivät ole julkisesti myytävänä tai joita ei ole aikomuskaan myydä julkisesti. Moni myyjä ei halua myydä asuntoaan julkisesti tai tehdä myyntitoimeksiantoa välittäjän kanssa.

Normaalisti saamme tarjota ostajalle vain asuntoja, joista meillä on voimassaoleva myyntitoimeksianto omistajan kanssa. Kun teet kanssamme ostotoimeksiannon, voimme tarjota sinulle kaikkia mahdollisia asuntoja. Meillä on työkalut esimerkiksi selvittää tietyn talon omistaja tai etsiä unelmiesi koti, tontti tai mökki haluamaltasi alueelta.

Tekemällä ostotoimeksiannon et häviä mitään; se luo sinulle vain loistavan lisämahdollisuuden, eikä sido sinua mihinkään. Vaikka olet tehnyt kanssamme ostotoimeksiannon, saat vapaasti ostaa asunnon esim. toiselta välittäjältä tai suoraan omistajalta.


Esimerkkejä osto- ja myyntitoimeksiannosta

Esimerkissä välitettävänä on sama asunto, mutta toimeksiannon tekijä vaihtuu.

Vain kuitin saaja vaihtuu. Summat pysyvät samoina.
Myyntitoimeksianto: myyjä maksaa välityspalkkion
Asunnon kauppahinta 100.000 €
Välityspalkkio: myyjä maksaa (ostajan maksamista rahoista) -4.000 €
Myyjälle jää asunnon myynnistä rahaa 96.000 €
Ostaja maksaa yhteensä 100.000 €
Ostotoimeksianto: ostaja maksaa välityspalkkion
Asunnon kauppahinta 96.000 €
Välityspalkkio: ostaja maksaa 4.000 €
Myyjälle jää asunnon myynnistä rahaa 96.000 €
Ostaja maksaa yhteensä 100.000 €

Kuten esimerkeistä huomaat, välityspalkkio maksetaan aina ostajan rahoista. Vain kuitin saaja vaihtuu. Molemmissa esimerkkitapauksissa ostaja maksaa asunnosta 100.000 € ja myyjälle jää rahaa 96.000 €.


Tarinoita onnistuneesta ostotoimeksiannosta

Erkkilän perheen unelmatontti

Erkkilät olivat jo pitkään etsineet unelmiensa tonttia Turusta, ja tekivät kanssamme ostotoimeksiannon. Tutkimme heidän toivealuettaan ja löysimme pitkään tyhjillään olleen purkukuntoisen talon, jonka omistajan selvitimme ja otimme tähän yhteyttä. Kaupat tehtiin nopeasti ja nyt Erkkilät asuvat unelmiensa talossa unelmiensa alueella!

Yrittäjäpariskunnan sijoitusasunnot

Yrittäjäpariskunta oli hankkimassa sijoitusasuntoja Turusta. Asunnonhaku tuntui kuitenkin työläältä, ja sopivan asunnon tullessa myyntiin piti toimia erittäin nopeasti. Muutaman asunnon "mentyä ohi" he päättivät tehdä kanssamme ostotoimeksiannon. Sijoitusasunnot löytyivät nopeasti, lause "myyjälle ei kuluja" houkutti useita myyjiä ottamaan yhteyttä.


Ostotoimeksiannon kustannukset

Ostotoimeksiannon välityspalkkio on 4,00 % kiinteistön myyntihinnasta, mutta kuitenkin vähintään 3.000 €.

Sivua päivitetty 14.9.2023

Yhteydenottopyyntö