Sivut eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla ilman JavaScriptiä. Suosittelemme kävijöitä kytkemään JavaScriptin päälle ja päivittämään selaimen.

Toimitilat

Hae toimitilaa


Vuokrattavat toimitilamme

Myytävät toimitilamme

Täsmähaku

Etsimmekö puolestasi?

Kun teet kanssamme ostotoimeksiannon, etsimme toimitilan puolestasi

Toimitilan vuokraajalle

Kerro meille toimitilatarpeesi, niin kartoitamme markkinoilla tarjolla olevat kohteet ja pääset tutustumaan niihin kaikkiin vaivattomasti vaikka jo seuraavana päivänä.

Toimitilan ostajalle

Kun teet kanssamme ostotoimeksiannon, etsimme toimitilan puolestasi.

Mikä on ostotoimeksianto?

Kun teet ostotoimeksiannon, pääset tutustumaan toimitiloihin, jotka eivät ole julkisesti myytävänä tai joita myyjän ei ole aikomuskaan myydä julkisesti. Moni myyjä ei halua myydä toimitilaansa julkisesti, jos se on vaikka vuokrattavana.

Juuri tarpeeseesi sopiva toimitila

Normaalisti saamme tarjota ostajalle vain toimitiloja, joista meillä on voimassaoleva myyntitoimeksianto omistajan kanssa. Kun teet kanssamme ostotoimeksiannon, voimme tarjota sinulle kaikkia mahdollisia toimitiloja. Meillä on työkalut esimerkiksi selvittää tietyn kiinteistön omistaja tai etsiä juuri tarpeeseesi sopiva toimitila.

Tekemällä ostotoimeksiannon et häviä mitään, se luo sinulle vain loistavan lisämahdollisuuden, eikä sido sinua mihinkään. Vaikka olet tehnyt kanssamme ostotoimeksiannon, saat vapaasti ostaa toimitilan esim. toiselta välittäjältä tai suoraan omistajalta.

Tilaa ilmainen arviokäynti.

Omistajalle

Haluamme tarjota sinulle markkinoiden parasta palvelua. Saat palvelullemme täyden tyytyväisyystakuun. Lisäksi palvelumme ei maksa sinulle mitään, mikäli emme onnistu löytämään toimitilallesi vuokralaista tai ostajaa.

Ilmainen arviokäynti

Tulemme arvioimaan toimitilasi myyntihinnan tai markkinavuokran veloituksetta. Käynti ei velvoita sinua mihinkään. Saat meiltä ilmaisen suullisen hinta-arvion ja realistisen käsityksen hintatasosta. Samalla voimme kartoittaa mahdolliset eri ratkaisut, joilla kohdettasi voisi tarjota markkinoilla.


Huolella tehdyt ilmoitukset

Nykyään internetin merkitys kohdettasi markkinoitaessa on todella suuri. Halutessasi kohdettasi markkinoidaan kaikissa seuraavissa portaaleissa:

Syötämme kohteesi tiedot käsin em. palveluihin. Kun tiedot syötetään manuaalisesti, eikä käytetä automaattista järjestelmää, kohteesi esittelystä netissä saadaan mahdollisimman hyvä ja myyvä.

Netissä hylkäävän päätöksen tekeminen on asiakkaalle helppoa

Siksi valokuvien merkitys kohdettasi internetissä markkinoitaessa on todella suuri. Huonojen valokuvien tai puutteellisten tietojen perusteella asiakas tekee helposti hylkäävän päätöksen, eikä tule edes katsomaan kohdettasi. Otammekin kaikki valokuvat huippulaatuisella laajakulmakameralla ja erikoissalamalla. Käytämme kuvien ottamiseen ja valikoimiseen paljon aikaa. Tutustu esimerkkivalokuviimme tarkemmin.

Kohdettasi ilmoitetaan halutessasi myös sanomalehdissä.


Meillä on enemmän aikaa palvella juuri sinua.

Henkilökohtaista palvelua

Saat henkilökohtaista palvelua koko ajan. Olet koko myyntiprosessin ajan tekemisissä saman, valitsemasi, välittäjän kanssa. Valitsemasi välittäjä, joka tietää ja tuntee kohteesi, esittelee toimitilaasi ostajille koko myyntiprosessin ajan. Eihän ravintolassakaan ole mukavaa, jos tarjoilija vaihtuu koko ajan.

Toimistomme on sopivan kokoinen ja kiinteät kulumme (hallinto, markkinointi ym.) on pyritty pitämään maltillisella tasolla. Näin henkilökuntamme palkka pystytään maksamaan pienemmällä kauppamäärällä. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on enemmän aikaa palvella juuri sinua.

Tyytyväisyystakuu

Haluamme tarjota sinulle markkinoiden parasta palvelua, joten annamme täyden tyytyväisyystakuun.

Mitä tyytyväisyystakuumme tarkoittaa?

Toimimme avoimesti ja rehellisesti

Normaalisti toimeksiantosopimus, jonka omistaja tekee välittäjän kanssa, on määräaikaan sidottu. Lisäksi sopimus pitää usein irtisanoa kirjallisesti vähintään 10 vrk ennen sopimuskauden loppua. Välittäjät lupailevat usein valmiita ostajia tai vuokralaisia tms. saadakseen omistajan tekemään sopimuksen. Kun määräaikainen (esim. 3 kk) sopimus on tehty, ei valmiita ostajia tai vuokralaisia kuitenkaan ole.

Vaikka omistaja olisi pettynyt välittäjän toimintaan, on hän kuitenkin määräajaksi sitonut kätensä tehdessään sopimuksen.

Emme anna sinulle katteettomia lupauksia, haluamme toimia avoimesti ja rehellisesti. Saat irtisanoa sopimuksen milloin tahansa heti päättyväksi. Suullinen irtisanominen riittää, kirjallista irtisanomista ei tarvita. Sopimuksen irtisanominen ei aiheuta sinulle mitään kuluja.

Palvelut toimitilan omistajalle

Palvelukuvaukset tulossa pian...

Esimerkkivalokuvat

Esimerkkivalokuvat tulossa pian...

Sivua päivitetty 14.9.2023

Yhteydenottopyyntö