Sivut eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla ilman JavaScriptiä. Suosittelemme kävijöitä kytkemään JavaScriptin päälle ja päivittämään selaimen.

Yritys

Haluamme pitää toimintamme joustavana ja sopivan kokoisena.

Tietoja yrityksestämme

A-välitys on perustettu vuoden 2000 lopussa, varsinainen toiminta aloitettiin vuoden 2001 tammikuussa. Tero Kankaristo ja Timo Kohijoki aloittivat toiminnan aluksi kahdestaan, ja yritys omistettiin yhdessä. Melko nopeasti palkattiin muutamia välittäjiä lisää ja Tero osti Timon osuuden.

A-välityksen toiminta-ajatuksena ei vielä tänä päivänäkään ole kasvaa alan suurimpien joukkoon. Toiminta halutaan pitää sopivan kokoisena, joustavana ja järkevänä kustannuksiltaan. Muutaman hyvän ammattilaisen lisäämistä tiimiimme kuitenkin tarvittaisiin.

Haluamme nöyrästi tehdä perustyötämme ja palvella asiakkaitamme.

Osa välittäjistämme toimii itsenäisinä yrittäjinä, osa tulosvastuullisesti työsuhteessa. Tämä takaa myös sen, että haluamme todella saada kohteestasi kaupan aikaiseksi.

Kulurakenteemme on pyritty pitämään maltillisena kiinteiden kulujen osalta, eikä rahaa tuhlata brändimainontaan tai markkinaosuuksien kasvattamiseen. Tämä takaa kilpailukykyisen hinnan ja henkilökohtaisen, paremman palvelun, sillä yksittäisen välittäjämme ei tarvitse myydä yhtä paljon kohteita kuin suurien kilpailijoidemme.

Haluamme nöyrästi tehdä perustyötämme ja palvella asiakkaitamme. Tästä osoituksena myös tyytyväisyystakuumme.


Tutustu tapaamme toimia, kun myymme kotiasi.

Tutustu tapaamme toimia, kun markkinoimme toimitilaasi.


Toimistoesittely

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kakolankatu 1, Turku.

Ilmaista parkkitilaa löydät aivan toimistomme edestä. Kaupat tai tarjousneuvottelut pystymme hoitamaan neuvotteluhuoneessamme.

Taloyhtiö, jossa toimistomme sijaitsee, on rakennettu Venäjän vallan aikana. Yksi taloista on toiminut jopa kolerasairaalana. Toisen talon vintillä vankikarkuri on piilotellut karkumatkallaan, vaikka talot tuolloin toimivat Kakolan vankilan työntekijöiden työsuhdeasuntoina. Kun talot taas muutama vuosi sitten muutettiin asunto-osakeyhtiöksi, olimme mukana perustamassa yhtiötä.

Toimistotilamme on aluksi 1920-luvulla ollut leipomo. Myöhemmin ainakin osa siitä on toiminut postina ja kauppana. Viimeksi ennen toimistoksi muuttamista se oli taloyhtiön saunaosasto ja pesutupa. Kakolan vangit olivat mukana 1970-luvun lopulla rakentamassa saunaosastoa, ja remontin yhteydessä löysimme puretun sisäkaton päältä kirjeen vangeilta, jonka he olivat kirjoittaneet tuleville remontin tekijöille.

Tule käymään toimistollamme juttelemassa asuntoasioistasi, tarjoamme kyllä kahvit.

Henkilökuntamme

A-välitys / Tero Kankaristo LKV

Kakolankatu 1, 20100 Turku

Tero Kankaristo

Toimitusjohtaja, Kiinteisönvälittäjä, LKV, LVV, Julkinen kaupanvahvistaja

tero.kankaristo@a-valitys.fi
Puh. 040 546 8598

Toimin A-välityksen toimitusjohtajana. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä 18-vuotiaasta, eli vuodesta 1995 lähtien. A-välitys perustettiin vuoden 2000 lopussa.

Asun omakotitalossa Merimaskussa ja vapaa-aikaani vietän perheen parissa. Perheeseeni kuuluvat vaimo ja kolme poikaa. Harrastuksina minulla on sulkapallo, sähly, kalastus, ulkoilu ja veneily.

Mika Hossi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

mika.hossi@a-valitys.fi
Puh. 0400 622 365

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2002 lähtien. Olen toiminut myyntialalla lähes koko työssäoloaikani, ennen välittäjäksi ryhtymistä olen ollut töissä mm. rautakaupassa.

Asun omakotitalossa Aurassa ja vapaa-aikaani vietän perheen parissa. Perheeseeni kuuluvat vaimo ja hänen lapsensa. Harrastuksina minulla on luonnossa liikkuminen ja ulkoilu mm. kahden koiramme kanssa.

Ari Larumo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ari.larumo@diwu.fi
Puh. 040 849 2382

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuoden 2015 alusta. Asun Turun keskustassa. Perheeseeni kuuluvat vaimo ja kaksi aikuista lasta. Harrastuksina minulla on matkailu ja kaikenlainen liikunta eri muodoissaan.

Markus Sinisalo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

markus.sinisalo@a-valitys.fi
Puh. 040 575 5295

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2003 lähtien. Olen toiminut myyjänä koko työhistoriani ajan, ennen välittäjäksi ryhtymistä olen myynyt mm. kristallikruunuja ja huonekaluja.

Asun omakotitalossa Turussa ja vapaa-aikaani vietän perheen parissa. Perheeseeni kuuluvat vaimo ja kaksi lasta. Harrastuksina minulla on sulkapallo ja ulkoilu.

Rekrytointi

Osa välittäjistämme toimii itsenäisinä yrittäjinä, osa tulosvastuullisesti työsuhteessa.

Etsimmekin nyt joukkoomme lisää välitysalan ammattilaisia.

Saat päättää itse työajoistasi ja työtavoistasi.

A-välityksen toiminta-ajatuksena ei kuitenkaan ole kasvaa alan suurimpien toimijoiden kokoluokkaan, vaan toiminta halutaan pitää järkevän kokoisena ja joustavana.

Pystymme tarjoamaan alan parhaat toimintamahdollisuudet ja ennen kaikkea mukavan, joustavan työympäristön. Saat itse määritellä toimintatapasi ja työaikasi sinulle sopiviksi. Meille on tärkeää, että töihin on mukava tulla ja että työpaikalla viihdytään.

Toimistomme on siisti ja viihtyisä, siellä voit hoitaa työsi oman aikataulusi mukaan. Auton saat oven eteen aina parkkiin ja kaikkialle on hyvät kulkuyhteydet.


Yrittäjyys tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet.

Palkkauksesi pyritään rakentamaan kannustavaksi. Yrittäjänä mahdollisuutesi ovat rajattomat, voit ottaa vaikka työntekijöitä omaan yritykseesi. Tai lähteä rakentamaan vaikka omaa toimipaikkaasi...

Pikkujouluihin on yrityksen todellinen johto halunnut myös avecit mukaan. :-)

Toimistomme saunanlauteilla tai grillauspihalla voidaan vaikka työviikon päätteeksi käydä myyntistrategiat läpi.

Soita Terolle ja kysy lisää!

Sivua päivitetty 14.9.2023

Yhteydenottopyyntö